| ZeulForum |
| Administrator |

 |
 |
| Data inscrierii: 29/Aug/2007 |
| Mesaje: 63 |
|
|
|
 |
Pasul 1
Creaza un nou document cu aceste atribute:
* Width: 11 inches
* Height: 11 inches
* Resolution: 300 ppi, 8 or 16 bit
* Background Color: White
Pasul 2
Selecteaza Type Tool si deschide paleta Character de la bara de optiuni.Fontul pe care lam ales se numeste ‘WallowHmkBold’…daca nu il ai instalat pe sistemul tau foloseste un font la alegere.Atributele
Pasul 3
Nota:acea tentă este gri (#666666)si nu negru curat
Pasul 4
Click dreapta pe layerul cu text si selecteaza Rasterize Type
iar apoi deseneaza cateva puncte ngre in jurul textului
Pasul 5
Deschide paleta Channels si fa o copie la Blue channel.Dute la Image>Adjustments>Invert.
Pasul 7
Opreste Blue copy channel dar nu-l sterge o sa trebuiasca mai tarziu
Pasul 8
Dute la Filter>Render>Lighting Effects si fa ca in imagine
Pasul9
Dubleaza layerul cu text si dute la Filter>Sketch>Chrome si fa ca in imagine
Pasul 11
Deschide layer styles si selecteaza Bevel/Emboss.Fa ca in imaginea
ota:culoare umbrei este din nou gri (#666666)si nu negru.Cand ai terminat apasa OK
Pasul 12
Apasa ctrl+click pe layerul cu text pentru a genera o selectie apoi dute la Curves si apoi la Levels si fa setarile ca in imagini
Pasul 14
Opreste layerul cu background si uneste celelalte layere
Pasul 16
Mai adauga cateva consecințe la background si cam asta ar trebui sa fie rezultatu |
|